Logar tesisatı temizligi

Belekcehan İnşaat Altyapı olarak tıkalı logar açma işlerini kanal görüntüleme kamerası ile görüntüleyerek sorunun kaynağını, neden tıkandığını, logar temizliği için nelerin yapılması gerektiğini belirleriz. Logar tıkanıklık tespiti, bilgisayar destekli kanalizasyon kamerası ile görüntülenir, tespit sonucuna göre logar açma makinası ile tıkanıklığı kısa sürede açarız.
Logar açma işlemi İSKİ tarafından verildiği gibi bu alanda profesyonel olan belekcehan İnşaat Altyapı şirketimiz tarafından da verilmektedir. İstanbul genelinde logar tıkanıklığı açma, logar temizleme firmaları arasında lider konumda olan firmamız, son teknoloji robotla ve kameralı tıkanıklık açma makinaları ile kesin çözümler üretmektedir.
Atık yağlar zamanla logarın tıkanmasına neden olabilir ve logarın içinden kötü kokular yayılarak etrafı rahatsız edebilir. Sağlığı ciddi şekilde tehdit eden bu olay hemen çözülmesi gereken bir sorundur. Bu kötü kokuları önleyebilmek amacıyla logar temizleme uygulaması gerekli olmaktadır. Son teknoloji kanal temizleme makinelerimiz, araçlarımız ile uygun logar temizleme fiyatları dahilinde sizlere kesin çözüm sunmaktayız.

1 yorum:

  1. HemenGeliriz.Com olarak Gebze, Samsun ve Bursa ‘da da su tesisatçısı hizmeti vermekteyiz. Evlerin temiz su ve pissu tesisatlarında meydana gelen arızaların giderilmesine görev alan Gebze su tesisatçısı ev ve iş yerlerinde en çok ihtiyaç duyulan tesisat ustalarının başında gelir. Hayat konforunu olumsuz etkileyen ve günlük faaliyetleri durdurma noktasına getiren su tesisatı arızalarında ehil ustalardan destek alınarak tesisat tamirinin en kısa sürede giderilmesi gereklidir. Bursa su tesisatçısı olarak, su tesisat tamiri, musluk tamiri, vana, sifon, klozet tamiri hizmetleri vermekteyiz. Samsun ‘da hizmet veren firmamız Samsun, Atakum, İlkadım, Canik ilçelerinde 7/24 acil en yakın Samsun su tesisatçısı hizmeti vermektedir.

    YanıtlaSil